CampusEsport | esport a la UIB Notícies Infants i joves

Mini-Estades

Per a infants de 3 a 12 anys i la flexibilitat de poder triar entre setmanes o quinzenes, les Estades Ludicoesportives de juliol a CampusEsport són la millor opció i la més completa.

Mini-Vac-Actives-CAT-2024

L'esport i el temps lliure s'ajunten per convertir-se en una eina educativa i d'aprenentatge, fonamental per al creixement físic, intelectual i social dels nins.

Pasqua-2024-Final

Quatre dies de vacances molt actives en què els infants han gaudit diàriament de les amistats, els jocs i els tallers, entre altres activitats, i també de la piscina!

A més de tot això, han pogut acabar la setmana passant-s'ho pipa amb els castells inflables. Quina manera més divertida d'acabar la setmana!

Mini-Porto-ADriano

Els infants varen poder entretenir-se amb una gran quantitat d'activitats diverses com: actuacions, pallassos, curses, exhibició de motos elèctriques, jocs i ludoteca, entre d'altres.

Mini-Olimpiades

Coincidint amb l'entrega de les avaluacions periòdiques, els més petits han pogut passar-s'ho bé i, al mateix temps, descobrir què son les Olimpíades.

Mini-Pasqua-24-CAT

Aquest programa està dissenyat per proporcionar una combinació emocionant d'activitats esportives i diversió per als infants durant les vacances escolars.