CampusEsport | esport a la UIB Notícies novembre de 2019

Running CampusEsport

CampusEsport estrena la seva secció d'atletisme. Amb aquesta acció es pretén fer un pas més per donar progressió al running, activitat que forma part del nostre programa d'activitats dirigides i que cada dia guanya més adeptes.

Copa_Jovellanos2

El millor torneig de pàdel de la Universitat ja està aquí. Aquest mes de desembre es disputa la Copa Jovellanos Pàdel 2019, una competició oberta tant per a estudiants -de grau i postgrau- com per a personal de les facultats de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

I Cursa CampusEsport

Un mes després de la I Cursa CampusEsport, és hora de fer balanç del primer esdeveniment d'aquest tipus organitzat exclusivament per les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Un total de 629 participants es varen donar cita a aquesta jornada festiva que va congregar persones de totes les edats amb el propòsit de gaudir de l'esport.

El Económico 1 novembre

El suplement del diari ‘Última Hora', ‘El Económico', publica aquesta setmana un reportatge sobre la inauguració de la piscina renovada de CampusEsport i la nova tecnologia basada en els processos d’electroporació i oxidació.