CampusEsport | esport a la UIB Notícies setembre de 2019

Presentació I Cursa CampusEsport

CampusEsport, les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB), ha presentat dimarts la I Cursa CampusEsport coincidint amb el dia mundial de la investigació en càncer. Es tracta d'un esdeveniment benèfic per recaptar fons per a l'associació sense ànim de lucre Yes With Cancer. La cursa es disputarà dia 6 d’octubre a les 10 hores i partirà des del mateix recinte de la UIB.

excursions

Si t'agrada el trekking no et pots perdre la nova proposta de CampusEsport per aquesta tardor. Un cop més torna la programació d'excursions mensuals amb la finalitat de descobrir paratges naturals de l’illa a través de l’esport.

foto

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears han llançat una promoció especial d'accés gratuït durant quinze dies. Aquesta iniciativa és la resposta de CampusEsport al seu compromís amb les persones, la seva salut i els valors de l'esport.

20 anys

Les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB) celebren vint anys obertes al públic. Construïdes amb motiu de la celebració de la XX Universiada, l'any 1999 a Palma, a partir del curs acadèmic 1999-2000 van devenir punt de trobada d'esportistes al campus universitari.