CampusEsport | esport a la UIB Notícies 2023

xmas

Nou repte nadalenc del Posa't en Marxa! Enguany pots triar entre dues opcions.

Serà el dimecres 13 de desembre, de les 17.30 a les 19 hores, a les instal·lacions esportives de la UIB.

3a-Cursa

Torna al campus universitari la Cursa Solidària de la UIB i CampusEsport. Participa i col·labora en una jornada fantàstica jornada esportiva i familiar!

Cursos_natacio_23-24-CAS

Ja sigui que siguis un adult que vol mantenir-se actiu i millorar la teva tècnica o un pare o mare que desitja veure els seus fills creixent amb confiança a l'aigua, CampusEsport té l'oferta de natació perfecta per a tu.

Nova-App-CAS-mini

Dissenyada per fer que la teva experiència aquí sigui més fàcil. Ara, reservar les teves activitats dirigides preferides i assegurar el teu espai a les nostres instal·lacions serà més senzill.

Promo_15_CAT

Tens a la teva disposició més de 3.500 hores d'activitats dirigides... el nostre personal instructor et guiarà en la pràctica esportiva i treballaràs cos i ment en el millor ambient.

campusesport

El Rector de la Universitat de les Illes Balears, Jaume Carot, qui també presideix la FUEIB, i el director de la FUEIB, Luis Vegas, han rebut avui dematí a Son Lledó els familiars, infants i monitors de les seccions de futbol, waterpolo, natació sincronitzada, atletisme i triatló de CampusEsport. 

CampusEsport

CampusEsport ha iniciat un procés de reestructuració dels seus serveis per transitar cap a la sostenibilitat econòmica de les instal·lacions esportives de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Avis-Climatitzacio-2

Ens complau anunciar-vos que ja podeu gaudir de la sala de fitnes amb aire condicionat!

Les obres de millora estan quasi finalitzades i ja podeu utilitzar tots els espais de la sala, però atenció! Durant uns quants dies més es continuarà accedint a través del pavelló.

Avis-Climatitzacio

Ens complau anunciar que, amb l'objectiu de brindar-vos les millors condicions pels vostres entrenaments durant tot l'any, a partir del dilluns 5 de juny, iniciem els treballs per poder oferir una important millora en la climatització de la Sala Fitnes.

Camp_gespa_petita

Les competicions 5contra5 i 7contra7 ja no es disputen i per aquest motiu us oferim la possibilitat de llogar el camp de futbol i el pavelló amb avantatges.