Activitats en vacances per a infants i joves | estiu 2022

Vacances Actives, Estades Ludicoesportives i campus de tecnificació:

tornen els programes d'activitats per satisfer la pràctica de l'esport i la diversió fora del curs lectiu!

 

Totes les activitats que inclou el programa han estat organitzades i coordinades per llicenciats i diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, i les imparteixen monitors de temps lliure i de natació diplomats per la Reial Federació Espanyola de Natació. S'ofereixen diverses modalitats d'activitats:

  • Vacances Actives i Campus de Futbol, a finals de juny i principis de setembre.
  • Estades Ludicoesportives, durant el mes de juliol.
  • Campus de Tecnificació, de Waterpolo, Natació Artística i Futbol durant el mes de juliol. A més, a finals de juny i principis de setembre també oferirem campus de futbol.

Totes les activitats estan organitzades complint la normativa vigent.

Edats:

Les Estades Ludicoesportives i les Vacances Actives estan organitzades per infants de 3 a 12 anys. 

Per altra banda, els campus de tecnificació estan planificats per a infants de 5 a 12 anys.

Serveis addicionals:

Els programes de CampusEsport inclouen serveis addicionals com la guarderia, de 7.30 a 9 hores i de 15.30 a 17 hores; i també la possibilitat d'apuntar-se a menjador. Aquests serveis són opcionals.

Més informació:

Consulteu el programa detallat d'activitats al fulletó digital que apareix en aquesta pàgina. Existeixen descomptes especials per a inscripcions primerenques i també per a membres de les nostres escoles esportives i germans.  

El termini d'inscripció a totes les activitats romandrà obert a partir del 2 de maig, per a la comunitat PAS/PDI; i a partir del 9 de maig de 2022, per al públic general. 

Pot resoldre els seus dubtes contactant amb la recepció de CampusEsport al telèfon 971172554 o bé enviant un correu a recepcio@campusesport.com.

Formularis d'Inscripció