CampusEsport News

Famili-Mini

Avui és un moment molt oportú per reconèixer i aprofitar els serveis que ofereix CampusEsport, i per reafirmar el compromís de les famílies amb un estil de vida actiu i saludable.

Mini-Vac-Actives-CAT-2024

L'esport i el temps lliure s'ajunten per convertir-se en una eina educativa i d'aprenentatge, fonamental per al creixement físic, intelectual i social dels nins.

Pasqua-2024-Final

Quatre dies de vacances molt actives en què els infants han gaudit diàriament de les amistats, els jocs i els tallers, entre altres activitats, i també de la piscina!

A més de tot això, han pogut acabar la setmana passant-s'ho pipa amb els castells inflables. Quina manera més divertida d'acabar la setmana!

Mini-Porto-ADriano

Els infants varen poder entretenir-se amb una gran quantitat d'activitats diverses com: actuacions, pallassos, curses, exhibició de motos elèctriques, jocs i ludoteca, entre d'altres.

Mini-Olimpiades

Coincidint amb l'entrega de les avaluacions periòdiques, els més petits han pogut passar-s'ho bé i, al mateix temps, descobrir què son les Olimpíades.

Sala3

Amb aquesta ampliació incorporam 22 classes més al nostre horari i oferim un total de 120 classes setmanals amb algunes novetats com Cycling Rhythm, B-Shape o Glutes&Core, entre altres.

Mini-Pasqua-24-CAT

Aquest programa està dissenyat per proporcionar una combinació emocionant d'activitats esportives i diversió per als infants durant les vacances escolars.

AECC-YWC-2024

La Universitat de les Illes Balears (UIB), en col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el Càncer a les Illes Balears i Yes With Cancer, ha presentat un programa innovador d'exercici físic oncològic.

xmas

Nou repte nadalenc del Posa't en Marxa! Enguany pots triar entre dues opcions.

Serà el dimecres 13 de desembre, de les 17.30 a les 19 hores, a les instal·lacions esportives de la UIB.